Din kurv

0

"Din kurv er tom"

Bestil her

Firma julegave 2020

Firma julegave 2020

Firmagave og firma julegave 2020

Hvert år til glæder ansatte sig rundt omkring i Danmarks virksomheder til at finde ud af, hvad firmaet giver dem i gave.

Det kan enten være til jul, hvor der  i mange virksomheder er tradition for at give en firma julegave, eller i forbindelse med andre arrangementer, at virksomheden vælger at give sine medarbejdere en firmagave.

Sidder du som leder eller chef, så ved du dog også, at det ikke altid er lige nemt at finde på en ny firma julegave hvert år.

Firma julegave til dine ansatte - hvordan vælger du den rette gave?

Uanset om det er til ægtefællen, svigermor eller de ansatte, så er det ikke altid lige nemt at finde den rette gave. Det kan faktisk vise sig, at være decideret svært at ramme plet med den rigtige julegave.

Men, det behøver faktisk ikke at være så svært at vælge den perfekte firma julegave til dine ansatte.

Hos Subway Aalborg tilbyder vi nemlig en anderledes firmajulegave, som passer perfekt til at alle dine ansatte.

Og, hos Subway Aalborg kan vi nemt tilpasse firmagaven, så den matcher det beløb, som der er blevet fastlagt til årets firma julegave.

Er det en udfording, at vælge den rigtige firmagave til medarbejderne?

Vi har lavet den perfekte løsning til dig, som passer til alle afdelinger, aldre og køb.

Med en firmajulegave fra Subway Aalborg, så får medarbejderne selv mulighed for at vælge, hvornår de skal indløse deres firmagave.

Samtidigt er det ikke blot én, men flere gange som dine ansatte kan få lov til at nyde firmajulegaven fra deres arbejdsplads.

Vi har opsat en løsning til dit firmas julegave til ansatte, men vi kan naturligvis lave en unik gave til jeres firma i samarbejde med jer, hvor I selv vælger gavens størrelse.

Hos Subway Aalborg sørger vi naturligvis for gaveindpakning samt forsendelse af gaverne, så I kun skal tænke på at dele firmajulegaverne ud til de ansatte.

Hvad er en god firmajulegave?

Det kan være en stor udfordring at finde den helt perfekte firmajulegave.

For hvad er den gode gave egentlig?

Og hvordan finder du en gave, som passer både til mænd & kvinder i alle aldre - og med vidt forskellige præferencer?

Sidder du i en virksomhed med mange ansatte, så bliver det blot endnu sværere at finde en firmajulegave, som passer til alle ansatte.

Med en firmajulegave fra Subway Aalborg, så sikrer du, at alle dine medarbejdere bliver glade for den firmajulegaver, som firmaet giver dem.

Og det bedste er næsten, at dine ansatte får mulighed for at benytte sig af og nyde deres firmajulegave flere gange.

Hos Subway Aalborg hjælper vi gerne små og store virksomheder, institutioner og andre arbejdspladser med at gøre deres medarbejdere glade med en god firmagave.

Gør dine ansatte glade - og giv dem en firmagave

Der er sjældent noget, der bliver værdsat så højt hos medarbejdere, som når deres firma vælger at gøre noget ekstraordinært for dem.

Det behøver ikke at være hverken en stor eller lille indsats, men blot at vide som ansat, at ens arbejdsgiver påskønner arbejdet, og viser det.

Derfor er firmagaver ikke kun relevante, når vi nærmer os juletid. Firmagaver kan gives årets rundt til dine medarbejdere, fordi de fortjener det.

Rigtig mange virksomheder giver hvert år firmajulegaver til deres medarbejdere, og det er for nogen blevet en selvfølge at forvente, at der gives en julegave fra firmaet hvert år.

Men som med så mange andre gaver, så er de, der vil blive sat mest pris på oftest være dem, som kommer som en overraskelse for modtageren.

En firmagave fra Subway Aalborg kan bruges til alle lejligheder, hvor medarbejdere fortjener en ekstra påskønnelse.

Uanset om det er i forbindelse med et vellykket projekt, en ekstraordinær indsats, jubilæum eller andet der skal fejres - så kan vi levere en firmagave, som der vil blive værdsat af dine medarbejdere.

Den perfekte firmajulegave

Mange virksomheder vælger selv at stå for at udvælge firmajulegave til deres medarbejdere, som en god afslutning på året og begyndelse på juleferien.

Og når den skal udvælges, så kan det være svært at navigere i alle de forskellige muligheder, som der er tilgængelige på markedet.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde den helt rette firmajulegave til dine medarbejdere og samtidigt uden at du skal sprænge budgettet.

En firmagave behøver ikke at koste en formue - det er nemlig tanken, der tæller.

Og du kan heldigvis sagtens finde en god firmagave, som både overholder budgettet men også spreder glæde hos medarbejderne.

Selvom firmajulegaven fra Subway Aalborg er en gave, som dine medarbejdere selv skal indløse, så er vigtigt at bibeholde traditionen om overrækkelsen af firmajulegaven.

Og denne mulighed har I stadig - for I modtager nemlig et pakke til hver medarbejder, som indeholder deres julegave, og som du kan overrække personligt til hver medarbejder.

Dermed bibeholder I overrækkelsen, og den juleglæde som er forbundet med forventningens glæde samt at give gaver til medarbejderne.

Medarbejderne sendes på juleferie med et smil, og det er den allerbedste måde at starte en velfortjent juleferie.

Kontakt os allerede i dag

Har du nogle spørgsmål til, hvordan det fungerer med vores firmagave, eller har du ønsker om at lave en speciel gave til dine medarbejdere?

Så er du er altid velkommen til at skrive til os på info@subwayaalborg.dk eller ringe til os på +45 31 74 14 75

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give den helt perfekte julegave til dine medarbejdere.